Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da razmišljmo kako ćemo poraziti i poslati kriminalce Dodika, Čović, Izetbegovića... na smetljište politike, mi se nepotrebno bavimo Rusijom, Britanijom, qurtzem, palcem...
Samo bolesnik može izjednačiti Bakira i ostalu dvojicu separatista a isto tako samo bolesnik ne može vidjeti koliko Rusija pokušava da nametne neke svoje ideale ovdje preko dodika i njihovih medija kao što je Sputnjik i njihove propagande preko sputnjika i sličnih medija čak se i ruski ambasador mješa u svašta nešto gdje mu nije mjesto..
Nisi ni svjestan koliko upravo vanjski faktori utiču na te koje si spomenuo... borbom protiv njih se borimo i protiv tih država i njenih igrača/agenata. Samo naše tužilaštvo je pod velikim pritiskom od amerike i EU sa jedne strane i Rusije sa druge.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U Siriji je planulo " ni iz čega" jer su tako htjeli veliki igrači pomenuti u ovom tekstu. Jednim migom mogu uraditi isto u BiH. Tu je teren najrovitiji. A onda neka nam je Bog na pomoći. U prošlom ratu barem su nas poštedili avijacije koliko toliko.
Svi mi volimo hljeb, samo Hajrudin Somun.
ovaj tip bi bio dobar samo kad se pretvori u strucu,on samo prica,umjesto da se bavi otvaranjem novih radnih mjesta,da se skolujemo mi o Siriji ,Kurdima Rusiji-gluposti
nikako da se svati da na svijetu postoji samo interes,čak je i ljubav dijalektično jedinstvo 2 interesa
Brkooo karinooo
soft porn
Pocasni ambasador Bangladesha u BiH! Banglades i Bosna... bez komentara... Analizira “soft” (cuj soft) konflikt UKa i Rusije... vaznost BiH u svemu...?mogao je i Bangladesh zajedno sa BiH u NATO!
Brine me jedino sto ce Bošnjaci stradati isto kao prije dvadesetak godina unazad radi svog majmunskog ponasanja prema drzavi i naciji prodali bi se za marku svi oko nas se ujedinjuju oko nacionalnog pitanja mi se razjedinjujemo a okruzeni smo sve nasim velikim prijateljima koji ce nas opet kostati glava ne treba nas da beine korumpiranost kriminal niti bilo sta nego nasa buducnost na ovim prostorima dzaba sve kad nas ne bude ovdje
Hocemo.Nekad.....
jel ovo bh stranica ili engleska... prevedite to soft u pm
jel ovo bh stranica ili engleska... prevedite to soft u pm
Uvedite nas vi gospodine u EU, 50 godina mlatite slamaricu....
Jah, najbolje u NATO da kao moderni janjičari opet ginemo u prašini za tuđe interese zajedno sa ostalom sirotinjom, dok oni sjede per hiljada kilometara daleko i ratuju na dugme.
Vidi somun živ?!
BiH je totalan unutarnji haos jer svaka sitnica koja se desi između Bošnjaka, srba i hrvata prave se sukobi Oni to ne žele ali očigledno ne vole Srbe.