Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskuliraj se Hahn, ponizavate ih ''pregovorima'' 30 godina, nek idu svojim putem!
Turska jača od mnogih EU članica, tako da je pitanje ko ustvari koga treba
30 godina ti ne dam u kucu, i kad se 31ve okrenes i odes, ja se k'o biva ibretim sto si ti odustao od ulaska
Ako BiH uspješno popuni upsitnik za 15 mjeseci može sva ta pitanja komforno ispregovarat za 15 godina !! EU je prihvatila 7 novih zemalja prije 15 godina, valjda može nakon 30 godina i BiH ! Samo ne znam šta bi tu tražila ? Još jedna nivo administracije i korupcije :)
Nije samo Turska . I Britanije je ! :( Da ste je primili prije 30 godina sad je i ona mogla fino izaći a ne OKRENUTI LEĐA ! NEgo BiH je krenula laganim tempom 2003 ka EU , ako bude postajala 2033 eto i nje ako bogda ! I ako tamo ikog zatekne !
i ja se ibretim. skoro 50godina cekaju da udju, i sad odustanu. i ja se ibretim i dalje
šteta, sada im se ne mogu postavljati novi i novi uslovi i tako i nedogled
Sami su izglasali diktaturu sad nek se sami i nose s njom!
@klix me banovao Ne postoji ta cijena koja moze platiti slobodu.
Pametan PASA u savez sa Rusima e b o amere
Turska je okrenula leđa licemjerima
A vi ste turskoj davno okrenuli leđa. Kakite evropljani ko foke, licemjeri jedni.
KAKVA CRNA UNIJA , BICE CETIRI ZEMLJE NA STAROM KONTINENTU , NJEMACKI RAJH , VELIKA BRITANIJA , SKANDINAVIJA I FRANCUSKA REPUBLIKA.
@Bokire a sta ce biti sa ovom istocno- evropskom sirotinjom sto ih primise? 😀
@KOKALOKOLA BALTIKUM SKANDINAVIJI , BUGARSKA TURSKOJ , RUMUNIJA POLA NJEMACKA POLA RUSKA , POLJSKA NJEMACKOJ I ONDA SE DIZE ZID I PROGLASAVA AZIJA S DRUGE STRANE ZIDA.NAS I SRBE CE PUSTIT DA SE SAMOOPRIJEDELIMO ALI BOSNA NE SMIJE POSTOJATI PO NJIHOVOM.
Mnogo bolje oni mogu bez EU
Jesu li imali izbora? Turskoj ne daju u EU jer svojim gabaritima 'ugrožava' većinu njenih članica. Zamisli EU gdje nakon Njemačke i Francuske rame uz rame sljedeća ide Turska...
...objektivno, ničemu južnije od karavnki nije mjesto u eu. predominantno džiberski mentalitet. to što je potrpalo hune, dačane i bugarčad, stvar je golog straha da ne ulete opet u krilo "majčice rusije".
@commiemarshhal I BALTICKE LOZACE KONC-LOGORSKIH KREMATORIJUMA.
Pametni. Dovoljno su jaki da se ne daju vuci za nos!