Asad ne mora biti na čelu Sirije
0
Hague: Situacija u Siriji je kao u BiH devedesetih godina
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAGUE TI SI JEDNO OBICNO G O V N O.. SRANJE DVOLICNO TI SI TAJ KOJI NAORUZAVA OPOZICIJU I VASE SPECIJALNE JEDINICE KOJE DELUJU U SIRIJI LIBANU PALESTINI UJEDNO VASA ZEMLJA JE NAJVECI BORAC PROTIV I S L A M A ..ALI NE MOZETE NISTA JER VAM JE USKORO KRAJ ENDE....
Historija se ponavlja,ako se ne nauči lekcija. Foto-Dailylife in most neighborhoods of ‪Homs‬. Syria‬ n running for their lives because of Assad\'s criminal snipers ‪ Assad‬ https://twitter.com/HomsFSA/status/211873319555825664/photo/1 Foto-Honorable FSA‬ sniper defending his neighborhood in Bab Sbaa. God bless them.‪ https://twitter.com/HomsFSA/status/211872410641776640/photo/1
i jos da dodam, volim sitsko-sunitsku kitu
Naravno da jeste, jer vrsite agresiju na Siriju kao i na Bosnu uz pomoc srboc.e.t.n.i.ckoga agresora kojeg ste stitili i podrzavali, a nama vezali ruke i nametnuli embargo.
i ovaj iz britanije baljezka i to ono pravo. kome su jos englezi pomogli nek mi se samo jave.oni ako nisu zakuhali sve i sad tu traže svoje interese. a sto se tiče bosne ni priblizno nije. i glup je onaj ko siriju libiju upoređuje sa bosnom.
Tako se govori ! SLOBODA SIRIJSKIM SUNITIMA ! DZEHENNEM SIJAMA RAFIDIJAMA !
ma kakvi,nema tu sličnosti velikih,ovo u Bosni je nesto najvece nakon drugog svjetskog rata i to se nemoze porediti sa dvije-tri hiljadice zrtvica,nekazem da i to nije strasno,strasno je i to treba zaustaviti podhitno ali Bosnu i Srebrenicu se moze porediti samo sa Holokaustom i nicim vise!Holokaust i Srebrenica su dva najveca genocida u historiji ljudskog roda ,ne samo po razmjeru zlocina nego po okrutnosti.
za sve ste vi krivi....doturate oruzje \"pobunjenicima\" koje trenira MI5 A u Bosni ste odradili svoj dio posla, u vasu zonu odgovornosti ste krenuli dovlaciti mudzahedine u konvojima da radikalizujete situaciju, da napravite podjele vecima....sve vrijeme ste odlagali NATO napade pravdajuci se \"trupama na zemlji\" Stok0, marsh u PM....
NIJE NI NALIK JADAN TI NEBIO, NEMAŠ TI POJMA ŠTA JE BILO 92 GOD U BIH.
@obilic cega?
@bosanac Hehehe...je li se još ukenjaš kad se sjetiš?
Assad je Karadzic.
nisam znao da su se kod nas susjedna sektaska sela medjusobno rokala
Svaki dan treba spominjati na tragediju koju su Bosanci prezivjeli kad su cigani sa istoka pored Rumunije po prvi put u historiji se docepali oruzja.
Freedom for Syria