Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sync e, bez HercegBosne nema bosnjama ni u EU, nema ni stranih investicija (osim dzamija, naravno!), nema ni rucka postenog, upamti to dobro ! ili cemo biti ravnopravni, ili ce bosnje biti jos gladnijinegosto su danas !
Škutor-Bosnu jedino u Izraelu možeš pravit, ovdje nećeš sigurno.
\"Međutim, slučaj Breivik je pokazao da je opasnost još uvijek prisutna i da se ne radi samo o religijskom, islamskom terorizmu kako se često nastoji prikazati\", kaže Hadžović. opet bosnjacko sitno srranje, Breivik odradio jedan teroristicki napad, muslimani odradili 100.000 teroristickih napada ali za Bosnju je to isto ... samo HercegBosna nas moze spasiti da nas ovakvi bosnjacki dvolicni krelci ne predstavljaju !
Koji šarlatan ove demagogije su davno izgubile smisao niko ne pije te priče.
A sta navalja obicnih stvari, ja mislio neki specijalista. Ovo bi mogo ispricat svaki srednjoskolac.
J..o ovog Hadzovica, ja mislio moj komsija Vedran!