Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je toliko komplikovan da sam pesimističan. U biti svi zajedno — čitavo čovječanstvo — srljamo u reset, najvjerovatnije u 3. svjetski. Sve je bolesno, i lideri i glasači.
Mlato se ubi od kašlja.
Pitanje je godine kad će anarhija zavladat da se sve počisti kako zaslužuje.
Jarani u Indiji se ko statistička greška godišnje ukrade djece koliko se ukupno rodi kod nas u bivšoj Jugi. Globalna slika svijeta je da je skoro svaki mladi čovjek rođen danas Azijac ili Afrikanac. Plima sa istoka i juga dolazi, mladi su, gladni su, a mi pusimo stare šupljake sa zapada, dok smo.statisticka greska
Koja ba demokratija, svi ste vi poslusnici svjetskih Mocnika prodajete narod za vase fotellje i pozicije.
Globalni liberalni poredak nije vise ni globalan ni liberalan, a pogotovo nije poredak. Vecina institucija tog sustava se urusava, a gradjani se uglavnom okrecu necemu sto nudi kakav-takav privid reda, a to su populisti, desnicari i nacionalisti. S druge strane pojavljuju se novi globalni igraci, ideoloski i kulturno potpuno razliciti liberalnoj demokraciji, ali sa mogucnoscu da iskoriste nastalu slabost. U prijevodu, ne pise nam se dobro u godinama koje dolaze.
Živimo polako u post amerčkom svijetu gdje globalizacija prestaje. Amerika se okrece sebi, i ne bavi se vanjskom politikom vise toliko. Vişe unutrasnjim pitanjima. Ne patroliraju vise okeane sa nosacima, kako bi stitili protok roba u slobodnom svijetu trgovine.
Oligarhija sve razvali sa korupcijom. Desničari su religiozni pa ih mogu motati jer imaju bolnu tačku.
Ma daj?
Shall we sa yhello tos uajaanauam
Well the best
Svijet se mijenja, polarizuje, naoruzava, samo bosnjak ne vidi dalje od ohra i americke ambasade
Play.uifserver.net:7776 join the samp server and type /ptp
Niggabigggahateusss
The uif admins have told us about the very stop of botpenis and rxtencentetion of xxxtentacionaliensdick