Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nikad ni zavrsio
Bolje i hladni nego pravi, a mislim da se i onako nije završio. U svijetu se sve vrti u krug, samo ljudi ne mogu da shvate da je u tom krugu Željo uvijek šampion. Jbg.
Turska je već prešla na S-400, USA gasi baze u Turskoj, povlače se iz Sirije. Atomsko oružje je već izmješteno iz Turske. Grčka koristi S-300, u Siriji su S-400 i S-300, Iran ima s-300. Saudija hoće S-400 i Iskander. Pošto nisu dobili Iskander, okrenuli su se Ukrajini koja je napravila novi sistem. General Heftar je već prešao rusima u Libiji. Egipat naginje Rusiji. Alžir je već s njima. Srbija da ne govorimo. Bosna je u zoni frikcije.
ako ce ulagati u istrazivanje svrmira kao u hladnom r, onda nije losa vijest haha
Rusija ima dvije strateške osovine: Bosfor-Sredozemlje-Sirija i druga je Iran-Irak-Sirija. Tursku je riješila, Sirija je pri kraju, sa Iranom se dogovorila, preko Irana je u Iraku, i to je okončano. Ovaj prsten kada se zatvori, sve unutar njega će postati jedan blok. Srbija će morati ili u NATO, ili u rat. Kad krene u Ukrajini, od njihove granice do Srbije je 300km. Samo budala može vjerovati da neće biti svjetskog rata.
Ma ko te j***
pravoslavni teroristi vazda bili najgora mraka na svijetu. treba iskorijeniti vlaški fundametalizam. odmah protjerati smrdljive đikane iz bih u rusiju
Sta bi se desilo sa ovom planetom kad bi barem na jednu godinu bio mir bez ratova...
sad svako selo ima atomsku bombu
dobro jutro petrovic petre