Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vas i kantone ukinut do sutra. Rasadnici suvisne birokratije, uhljeba, demagoga i neradnika.
vidi faca aloha ti
Ovoj balkankoj lojavoj stoci nitko nije po mjeri ni UN ni EU ni EK ni SAD ni Rusi ni Izrael ni Srbi ni Hrvati ni Fracuzi čak ni S.Arabija,a u govnima su do grla i od sviju prose pomoć. Fujjj stoko balkanska.
Moj Gueterresu, jedi lanjski krompir, mladi neces docekati mes’cini. Zbog ovakvih metuzalema koji bi da jos koju sedmicu duze pozive i stao citav svijet.
Kao da je scenario unaprijed pripremljen ,pa sve znaju.
Vama iz UN a i Amerike vise ne treba oruzije. metak je preskup a virus đaba
Svaka šuša sad izjavi da najgore dolazi,haman kako se kome digne tako šta i izjavi.
ko puca kakvo oružje?
Riješenje za sve probleme u opustosenim zemljama: USPOSTAVITE MIR ONAKO KAKO STE USPOSTAVILI RAT!!! Obezbijedite lljudima da se vrate u domove. Svakom je njegovdom najdrazi!!!
kako postat "poznat" budi strejndzer reci korona je grozna ne more gore od ovog nikako reci najgore tek dolazi task finished postali ste satro poznati cestitamo roki