Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izivljavanje i gnusno luđacki ...kako ih moze stici sudbina poput proteze...sramota za tzv vojsku...
@VelikaBH Islamofobi,fašisti...primitivci.
Ovakvi su nama u Jugoslaviji solili i drobili kako smo mi necivilizovani, pod diktaturom, nekulturni, necovjecni, sve i svasta o nama pisali i govorili pa nsu nam i nametali svoje ''civilizovano'' i na kraju su nas i zavadili i razvalili nam drzavu jer smo eto mi bili necivilizovani i bez demokratskih prava
@DirektUBrain2 To što su jedni osuđeni za agresiju na BiH, a drugi za genocid nad Bošnjacima upravo dokazuje o kakvim divljacima se radi.
Joooj što ne mogu ovo "Ko nas bre zavadi". Čuj neko nas zavadio pa je u BiH u ratu stradalo 6 puta više civila bošnjačke nacionalnosti nego svih civila drugih nacionalnosti zajedno.
Kinezi su ipak bili u pravu...
Koji bolesnici.
Bolesno. Samo se sjetite sta su Amerikanci radili po Bliskom Istoku... sve divljaci
krizarski teroristi
krscanski terorizam.uzp,genocid,fasizam
Fura se na Riciarda
Vojnik sa protezom?
Ovo je laz cista za provokacije na koju se primaju bosnjaci ko klen na crva... proteza noga i taliban su mi nespojivi pojmovi. Slike i prica su bezvezna izmisljotina. Isto ko da su napisali piju pivo iz talibanske patike i onda vamo krenu komenti monstruozno isl. smijesno bas.
RAT JE PRLJAV EVO SLIKE KOJA TO POTVRĐUJE. KOJA JE TO HOROR FOTOGRAFIJA ALI DOKAZ U ŠTA SE ČOVJEK PRETVARA.
Krscanska demokratija.Novi termin....
Ko ne nazdravi u srpskoj umjetnoj nozi nije pravi Bošnjak.
Ljudi su zvijeri!
Taliban kreten, ovaj kreten, ista govna
Australija traži izvinjenje opet kao od Kineza prošli tjedan za slike mučenja afganske djece- kakvi su to ljudski gadovi australijski!
Sta se cude bosnje sad. Oni bi u tu zlocinacku organizaciju! Mater vam licejmernu zatucanu glupu. Pravi oni suncokreti.