Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko podržava komunizam i diktaturu (nasilje) dabogda mu rat u kući bio.... ups to je i bilo već tako ovde
Ovaj magarac je vec najavio da ce dozovoliti strane koncesije na naftnim rezervama. Hoce malo Libijsko/Sirijske demokratije u Venecueli.
treba tebe jarane roknut
otiso po upute amerikanaca
Najopasniji aerodrom caracas trenutno na svijetu..glava se gubi za 30km..toliko o maduru i njegovom vodjenju zemlje
Cojk sam sebe proglasi predsjednikom a nas nenadjebivi Mile zastavica pobjedi a ne prizna drzavu u kojoj je predsjednik..
Maduro je pohapao dolara da je amazon beba za njega
Pa sta ce kada ga uhapse?!! Momentalno ce biti oslobodjen..m
90% stanovnistva zemlje koja ima najvece rezerve nafte rade za kikiriki i dvije litre mlijeka mjesecno. Narod je uz Guaida vojska potplacena i sudovi uz madura. Jasno ko dan, uz koga je narod obicni smrtnik njemu treba dati podrsku