Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuha Amerika svagdi
Mene bi bilo sram na njegovom mjestu. Hoce vlast, a nesposoban ko ovi nasi. Pokupi prnje i haj Trumpu na socijalu ...
da je libijcima, iracanima i sl. ova pamet cuvali bi svoju zemlju i lidere zivotima .. kad im je dosla demokracija sad su i gladni i zedni ... nista nemaju
ovaj Guaido diže radnike, majko moja jel ovo neki komunist?
Američki plaćenik!
Potrcko koji ce za sitne pare prodati "black gold" Venecuele .. a ako se okurazi zavrsava ko Gadafi .. 😏
Sad citam vijest,americki general izjavio da je americka vojska spremna za djelovanje ako Trump naredi,ali problem su rusi koji su se vec stacionirali....sta sa njima!?To ce biti druga Sirija,a rusi i ameri izvuku dio kolaca dok se vodi gradjanski rat!Prica procitana vec mnogo puta:)
Maduro jednako Rusi, srbi i rs tj dodik. Samo budale podrzavaku takve monstrume
Ubiti kera pod hitno
Kad svak se umisli da je Predsjednik u PM ,vlastiti narod gira u krvoprolice