Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Facebook ce biti blokiran na 72 sata panika na ulicama.. ljudi trče sa svojim slikama pitajući jedni druge: „jel ti se sviđa?
Tako i treba, stop imperijalizmu americkom. Stop manipulaciji ljudima. Stop robovanju.
clanak star ... grupa koja promvise svoj nacin protiv kontrole uma ,novca i zivota. Facebook precjenjen proizvod .nama Bosancima koristi samo kao moderni nacin mahalanja ,muntanja i svaleranja.. cista glupost...
AQNONIMUSI ----DAJTE NAM DA KOMENTARISEMO LJEPOTICE!!
jedva cekam da obore Facebook i YouTube., da pocnem ucit :)
Hahhahhaha ... Kakva glupost !
Ma nece oboriti fb , jer im je potreban licno njima tako su pisali na chatu i ovaj video je fake .
a ekskluziva.ba, nemoj samo nju dirati :) ?
To momci, svaka cast, samo hrabro i bit ce nesto odvas ;)
AHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH.... Legenda si, al fakat...
jos da hoce i taj facebook oborit.
meni se ukaza pogledajte peace http://www.youtube.com/watch?v=eitpgcnfVww
skupili dobru vojsku i sad oni face đeni zeve ali neka... sve što ruši Ameriku mene :))
E haj ti kad sve znas o Anonymous daj nam i taj pravi kanal na youtube da znamo i mi ko su pravi Anonymous a koji krivi
Ne znam stvarno kako mogu pisati ovakve članke bez da su se informirali prije. I kako samo glupih komentara ima . SVATITE DA NEĆE OBARATI FACEBOOK , TWITER I YOUTUBE . Zasto ? Ne zato sto ne mogu , ako su oborili FBI a svi znamo sta je FBI i sta je američka sigurnost, mogu i je.beni gb nego zato sto im je to način oglašavanje , način na koji oni šalju poruke. To su oni rekli na svom twiter profilu. Pojavilo se lažnih poruka na YT ,lažna je i ova u prilogu , ali samo je jedan pravi YT channel on grupe annonymous. Ja lično ih podržavam jer su to jedni od rijetkih DOBRONAMJERNIH JAKIH HAKERA , upali su u sistem nekih banki i prebacili novac na racune humanitarnih organizacija. GO ANNONYMOUS !!! poruka za sve : ako vec zelite pisati i raspravljati o tome , predlažem vam da se doobro informišete jer ne znate nista o ovim ljudima ;)
ma koga ce oboriti mogu sanjati, sta hoce ti bijednici pa oborice i sebe
Ako ko hoce da se pridruzi anonymousima nek se javi na msn: [email protected] ;)