Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ta mala mi se na glavu popela.
@crnasipka783 Jer borba za cistu prirodu i zrak je bezveze, pogotovo kod nas koji ne mozemo zimi da disemo od smoga i kancerogena......???
Koga boli kuhac za ovo derište
@MKULTRA Koji si ti naivčina, još i skidaš kapu, kao ona uspjela svojim trudom i naporu a ne što je dio projekta. Eto ti nemaš Aspergerov sindrom, imaš prednpst naspram nje da nešto postigneš pa jedino po čemu si poznat široj masi jeste drqanje po Klixu, po čemu si ti bolji od ovih sto kritikuješ? Tipičan luzer suncokret koji se čitav život vuče uz pobjednike da bi i sam bio na strani pobjednika jer nije sam nešto postigao
Dosadna je ko proljev...
Mala zvana proljev
Hajde mala išš nazad u školu
Ko je j.ebe
vidiš joj u faci da joj fali daska
Gledam naslove ovih vezanih članaka, dobila milion eura, donirala 100.000! Pa i ja bih tako bio veliki borac za bilo šta. Osim toga, živo me zanima koliko daleko bi se čuo glas neke curice sa Filipina ili iz Somalije koje na dnevnoj bazi žive globalno zagrijavanje i efekte tog zagrijavanja!
@wolf07 Pa izvoli postani borac za nesto sto ce ti donijeti milion eura, sta cekas... Mala uprkos aspergrenovom sindromu uspjela....
zasto se ovom deristu daje medijski prostor?
Sto je ovako sjebana ova mala, bez hejta ozbiljno. Izgleda ko da joj je 37
Sto ne pišete kako je bagra opet blokirala put između Federacije i RS u Krajini , j*bala vam Greta sve vaše
Boli me ovaj masivni sjemenik za Gretu i njen protest za klimu
KEEP SEARCHING BOYS - WE GOTTA FIND WHO TF ASKED
ko ovu kidaru forsira da mi je znati. toliko djece pametnije i ljepše. oni guraju ovu gremlinku
i nemoj vise nikad da napustas skolu ! postala si Dosadna ko.Ejub Kucuk !
Svaka cast djevojcice, ti si svijetla tacka ovog pokvarenog svijeta... Zajebajem se hahah... Fuj
Zašto se ovom djetetu daje ovolika pažnja?