Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😂 ispuhala priča sad je ugalj u modi.
Sto je ne dovedoste u rudnik brezu?
ko da je dovede
Volio bih da dođe u BiH, iskaralo bi je čitavo naselja, pa naselje pored, pa naselje pored, pa naselje pored, pa naselje pored....
nju roditelji iskorištavaju, i to je bas jadno
Mene ova mala toliko nervira da to nije normalno.
Muskarci koji ce ispod clanka Ivane Knoll reci da cure/zene objektiviziraju sami sebe i kako nema nijedne normalne, su isti muskarci koji ce na ovom clanku napisati da ova cura treba get laid, zar ona nije punoljetna gdje su joj sisice… Nije problem u zenama, problem je u muskarcima.
Mene ne zanima njen ljubavni život, samo sisice. A kada joj vidim vime, možda i postanem jedan od botova sljedbenika. Na žalost još nismo svjesni hipnotičkih svojstava jedrih joj grudi. Btw, imam 7 mačaka, ho'š se ženit?
Idi u Kinu pa tamo protestuj. Svakako pola planete zagadise.
Haj mala u školu p ti m…
Mala treba da get laid postaje dosadna
Cura nikako ne povezuje svoj izgled sa onim sta radi sto znaci da ne mozes cak ublaziti tu recenicu sa izgovorima da je glumica, pjevacica itd itd. Ovo je cisti seksizam, trebas se ili lijeciti ili ozbilino poraditi na svom humoru.
Greta i Sejo Brajlović mi svakodnevno iskaču iz paštete. Do kad više??
Sve što je jučer radila Greta, sutra će raditi S.Čudić.
Kaže se aktivistkinja, ako već hoćete da idete u korak sa trendovima, a ne aktivistica
Ono je ona sada punoljetna, ne? Kada će sisice?
i ja evo cekam ko ozeblo sunce al mescini 0
Reci mi kako provodis slobodne sate i da objektiziras zene bez da mi kazes
Free Top G
Hahaha živio Tate
Kleine Greta auf wiedersehen, auf wiedersehen...