Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu poznavaoci da u blizini vjetro parkova nema insekata i kad ih ima da ih elise vjetrenjača sve pomlate. Nema insekata nema oprašivanja, znači poremećaj prirodnih ciklusa.
Ne okrecu se 3000x1min , da bije ptice i insekte
Ovi bi nas vratili u bronzano doba, ni jedan vid proizvodnje energije im ne valja...
Zla marioneta je navijena da napada sve ono od ceg narodi zive. Proizvoditi sto manje energije i hrane jer je to luksuz za vecinu populacije. Nek u Indiji propagira unistenje krava, nek Rusima kaze da ne treba koristiti plin...
Zivotinja kao zivotinja, kroz 2 ili 3 generacije ce prihvatiti te turbine kao dio stanista, tako da Greta, ili njeni tekstopisci vec pocinju da pricaju budalastine. Ni delfini i kitovi nisu bas bili sretni sa pojavom parobroda, pa danas ih ni ne primjecuju.
Jbt hoceš li ti donijet struju ljudima hoce li snobovi sprijecit globalno zatopljenje
Nećete je sigurno zateći u Ohio-u recimo; gdje se prevrnuo voz koji je ispustio kojekakve hemikalije, pobio sav životinjski život u rijekama, ljudima upropastio budućnost trovanjem…glupača misli pokupila svu pamet svijet.
Ubi pare na ublehama.