Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da bi se nesreća izbjelga kako kad su vozove napravili bolan 150km/h to ide u Japanu i Kini do 300km/h. Kod nas kad ideš sa vozom vidiš kako drvo raste, pa vidiš kako drvo lista i na kraju vidiš kako čovjek bere plodove.
Žalosno, ljudske živote ne može niko vratit. Ali pazite ovo Ministar saobraćaja podnio ostavku, u Grčkoj koja je bila bankrotirala i u kojoj kriminal i korupcija cvjetaju. Našeg bi sa puškom morao tjerat da podnese ostavku.
A nas Fadil do podne na sudu a od podne u predsjednistvu... :( :( :(