Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti kao Srbi i Hercegovci...vole dupetom na dvije stolice....malo nacizam, cetnistvo braca rusi a onda malo kultura, religija i kako se pokazati EU kao kulturna masa.
Izmedju komunizma i fasizma izabrao bih fasizam.A ni jedno ni drugo ne valja,smece
Hitler je bio upravu,htijeo je istrebiti srbe, židove i cigane. Da je uspio danas mi nebi imali problema.
Fašizam je globalno pobjeđen u prošlom stoljeću, kada je egzistirao na državnom nivou kao proizvod krupnog kapitala. Danas se javlja na lokalnom nivou u pojedinim kompanijama krupnog kapitala.
I to isti onaj zastupnik koji po Grckoj siri strah od nove Njemacke okupacije. Klasicni balkanski demagozi i empirijski dokaz balkanske gluposti...
nizak IQ, extremnih razmjera
Kome to kažeš ? Meni ? Sa vama nešto nije u redu, ako mislite da je ovo dobro što je ova fašista uzviknula !!!
ma za grka čovječe! al kako si reagovao sad razmišljam.
Jebem li mu sve mrtvo fašističko da mu *** !!! Jebem mu svaku kost od njegovog mrtvog, đubre jedno nacističko !!! Uništit ćemo mi vas naciste i fašiste jednom zauvijek !!!
Smrt fašizmu, sloboda narodu !!!
nedao Bog da si ti bio kada je bio tito na vlasti...