Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista novo kod grka. Ubijali su oni nevine ljude i po bosni
trebali su ih i pobit mitraljezima...pa dosta muslimana u vehabija u Evropi!!!!
sta ocekivati, kada je treca stranka po snazu u grckoj, zlatna zora. stranka sa jasnim naci/fasistickim i antimimigrantskim programom. smatraju se odgovornim za ubistva vise imigranata na okrutan nacin, clanovi cesto marsiraju ulicama obuceni u crne uniforme (slicno kao cetnicki ravnogorski pokret) noseci antimigrantske transparente. nedavno su ubili poznatog hip hop muzicara i ljevicarskog aktivistu. ali su se malo preracunali, jer grcki anarhisti svoje racune ne ostavljaju nerasciscene, pa su smaknuli njihova dva visokopozicionirana clana. smrt fasizmu i desnim idejama!
ma nisuuu,nebi oni to :)))))) ...pa talijani svake godine na hiljade ih tako podave....od 10 000 koliko ih krene do lapaduze stigne njih par stotina :)))))))
ista su to govna kao i ovi nasi genocidasi,smrdoslavci :) to je njima u genima
Crknuces ti jednom od te mrznje. ;))) I onda ces da trunes u zemlju, sve dok ti ne ostanu samo kosti.. aaaaaaa :)) :D
nije ti ovo emisija ISPUNJAMO ZELJE :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)