Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Cipru su Turci kao kod nas RS, a grci kao nasi muslimani u BiH. Zanima me imaju li na Cipru i neke trece obespravljene sto su ih ostavili sa Grcima u tom EU dijelu da im Grci izglasuju clana predsjednistva?
znam da bi ti to volio, ali to je generalno za narode i tako te odnose. Ja ti govorim da je bolje da sam ti mami usta svrsio nego tamo gdje jesam, to je licno, kontas!
BOSNJE I TURKE NE VEZUJU VERA??????TERORISTCKA VERA.......
I JA KAZEM DA JE SVAKI BOSNJO ZAYEB PRIRODE,BOLJE DA SU VAS U DRINU BACILI!
Jedni su za Turke zbog povijesnih veza, drugi za Grke zbog vjere a trećima je uglavnom svejedno osim ako Šeherzada nema vilu na sjevernom dijelu otoka.
e sine sta sam uradio, bolje da sam ti mami mlaz sipo usta, a ne ovako da imas priliku komentirati
Uvijek sam govorio da su srbi nastali od Turaka...
@PP......zini takoooooooooo......zem zem mlaz,pravi dzenetski izvor iz mog kvrge!
Englez ja ti mami zaceram
259 miliona EURA, a ne evra... hebli vas evri
posrem se u mesdzid odavde do anadolije!