Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jahaha al ovi Grci muzu
evropa finansira reforme - reforma je promjena forme t.j zivljenje onako kako oni kazu i to moraju naravno i da finansiraju
Pa Klix treba li ste prevesti da je grcka prihvatila extenziju postojeceg programa koji je bio na snazi i za vrijeme predstojece vlade. Grcka je obecala da ce prekinuti program koji je bio na snazi ga je itekako prihvatila produzenje an 4 mjeseca.
Ja drzava i nezavisnosti..
Hehe, Ja bih rekao.. Grci s*** EU na pismen nacin. Maloumni imaju drugu mastoviziju, no svako za sebe
Ne vidim izlaz nikakv...jedino da ih kupi Turska i da ih razrjese dugova
Evropa je usmrdjelo strasljiva kurava,ko pokaze zube taj i profitira. Karadzic im vezo vojnike za bandere,ismijavali ih dok Amer nije preuzeo stvar u svoje ruke.Putin im se kezi u facu,oni samo sastance i prijete. Podrska Grcima,razvalite ih.
gigant ovaj novi
Ma to njega vlaga "uhvatila" :))))
...onaj smajli kad legne brdo keša :)))
...al nasitno...
...bajpas do ozbiljnijeg dila, što kažeš da ne počnu gladovati od narednog prvog...