Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje g-lupe komentare j ovdje citam j-ebla vas EU. Biti u EU znaci biti rob i sluga.EU nemoze da opstane u ovakim okolnostima i bolje je za grke da sad izidju iz nje jer ce se EU i tako raspasti. Inace ce grci da rade sledecih sto godina samo za porez od tog novca sto bi dobili. U VECINI ZEMLJA IZ EU SE SADA LOSIJE ZIVI NEGO STO SE ZIVJELO PRIJE EU.
Grci, Bugari, Albanci, Srbi, Rumuni....... Niste vi Evropljani, vi ste lijencuge koji niti zele niti mogu doprinositi kao ostatak EU naroda.... Bosna je sravljena sa zemljom, ali ipak ono sto ima pravih Bosanaca, stedi veoma impresivno...
volja anroda se treba postovat...ZAR TO NIJE IDEJA DEMOKRATIJE????KAKVA ANGELA BONA KAKVA EU I DMEOKRATIJA--raspali se dabogda!!!
Ili uzmete novac da nastavite ziviti kao civilizovani ljudi koji imaju struju itd, ili idite iz EU, sta cete vi u EU inace? Grcka ti dodje kao Albanija koja je u EU..... Jednostavno nisu mentalno spremni da doprinose.
sve je to radi promjene klime,kod nas u sarajevu sve vise pingvina na ulici.u titino vrjeme nidje pingvina sglave u sarajevu.a sad na alpsinu citavo jato svaki dan .
A kad če te nam vratit za jedno 2000 godina, Grčka je gotova više ni turisti ne idu tamo možda još samo kokuzi iz Srbije .