Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje će on nadrogiran vodit Toronto, nego svi naši političari skupa na svim funkcijama.
E , al ovi nasi se NE DROGIRAJU. Bar tako kazu. ILi uzimaju losu robu :)
Oni uglavnom ne. Drogiraju im se djeca od objesti uglavnom jer imaju sve što požele a ne rade ništa i ne odgovaraju nikome živeći van svakog zakona, a opet sve po PSu. Svako ima fakultet, poso, auto, stan...
Ko je rifata napirijo?
drogeras, i lopov "će se boriti protiv odluka Vijeća" te će jos kritikovati donesene odluke. pa državo kanado, šta se to dešava među vama?
Joj ja I njemu combaljke Tito dragi !!!!
Dobrodosao je kod nas na vlast, ako se moze sta srediti...
ovo je onaj sto je rek'o da se vise nece vani "ubijat" nego samo kod kuce,kaze naucio je lekciju
Slatki buco
Zadnji pasus nidje veze :O Nece da odstupi s vlasti, koristi kokain i odjednom nesto tamo neku udario, pa ju hvatao, pa ona drzi led na usni ko sta, o cemu, koga mogu se i bolje clanci kopirati s drugih stranica od ovoga????
Upravo sam htjrla da napišem to
mojne se ovdje zhaliti... Google.translate.com je kriv :D
MeĐed.
zanimljivo, kad mu skines koju kilu i nabacis pbradu ... isto zuto "nesta" ko Bakir :)
Vratite čovjeku ovlasti, možda bude manje bahat.. Ovi naši imaju sve ovlasti i nisu bahati, ha ja..