Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I meni stari dao 5 KM i kaze evo ti sine da imas u gradu plati prevoz kupi cigare popij kahvu i kusur da mi vratis..
Provjerit pod hitno da nije clan SDA
ko da je u bih putovo
-Ljubavi spremi se vodim te na dijetu
PA ne budi primjenjeno ko da Dragan Čović Ili Denis Pizdić na službenom putu !
Veliki rodbina Bakiru..
Masuzoe tvrdi da su luksuzno putovanje i smještaj neophodnost, kako bi "gradonačelnik najvećeg japanskog grada ostavio na strance utisak prestiža". Iliti "nije to za mene, već zbog nas, šta će svijet reći" :)
Ako nista sto kazu ostave utisak prestiza. Nas ode predstavljati Fahrudin Radoncic ili Dusanska Majkic. Ljudi (domacini) poslije ne mogu spavati mjesecima zbog nocnih mora :D
Kraj političke karijere.
Je li znate šta pišete tj. kopirate: * Gradonačelnik Joiči Masuzoe i njegova pratnja potrošili su dva miliona dolara na osam putovanja u prve dvije godine mandata, pokazala je istraga koju su sproveli poslanici opozicije. * Istraga koju su sproveli poslanici opozicione Komunističke partije pokazala je da je Masuzoe potrošio 244.000 dolara na prvih osam putovanja, što je više od troškova prethodnog gradonačelnika koji je važio za "velikog rasipnika", navodi AP.
Jesi i ti u Travniku ucio matematiku? Prvih 8 putovanja gradonacelnika nije jednako sva putovanja gradonacelnika i pratnje.
Uređena država pazi na sve, pa tako i na ove stvari. Japan treba da bude uzor svima u svijetu, jedna od jačih država svijeta pa mnogim faktorima!
Samoubistvo iz casti...ako si pravi Jap :P
Sta kaze japanski ambasador na sve ovo? Jel i za tokio optuzuje SDP BIH?