Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Catalonia Bosna je uz tebe, nedaj da vas tlace losto su nas Srbi u Yugi tlacili.
balo od 18 godina ko je tebe tlacio? gore me tlace sad balije sa svojim haramima i kriminalom
Serbi nas tlacili mismo mogli ic u dzamije
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Malo je nas Bošnjaka na klix-u. Krenule horde đikansko-ujkanske da podijele Bosnu i Hercegovinu. To republika, to spajanje sa srbijom, to treći entitet, to pobjeda nad Bošnjacima, to feRendum. Može al u k.! To može samo na komentarima na klix-u. Idemooooo, pobedaaaa. Idemoooo, virtuelna stvarnost. Hahahahahah
Policija je tu da čuva državu od secesionista i nije to nikakvo policijsko nasilje. Vi ste ti koji ste zavalili narod i pravo je čudo da nema poginulih. Ako neka pokrajina kao Katalonija nije zadovoljna sa 20% višim standardom od ostatka Španije onda ne znam šta tražite hljeba nad pogačom.
U nas raja se bolje nosi sve skupe patike sve markirano, a ovi Kazalinci pravo skromni..
DE PUTA MADRE..
Ja bi zabranio sve referendume. Kad god je negdje neki referendum bude sranje.
Ovako je isto jugoslovenska murija, u kojoj je bilo 90% Djikana, tukla sve koji su bili protiv ideje Velikog Djikanistana.
http://tvk3.info/katalonija-se-zvanicno-odvaja-po-kosovskom-modelu/
oduka ustavnog suda spanije , prvo poicija pa nakon toga vojska e to je država ,,,,,,,,,,,,,,,
Barceloooooonaaaaa.....
Na kraju tko se je god odcijepio, na kraju bolje zivi.. jedino u Fekalistanu se zivi 10x gore sada nego u Jugoslaviji. necu da ulazim uopce u ekonomske teme, jer toliko je ocito da je u Jugi bio standard 3x visi.. pa vi niste u stanju popraviti vodovod? hej, NEMATE PITKE VODE U GLAVNOM GRADU.. i vi dajete lekcije Srbima i HRvatima. Jedino sto znate je otici u dzamiju. Drug Tito vam se svaki dan smije iz Groba
@kule82 Ne interesuju Djikane cinjenice, to je umno poremecen narod.
Trebali su ih pustiti da u miru odrze referendum sigurno ga nebi objavili u sluzbenom listu.
Dali ce ameri sada da podrze Freedom Katalonje, mamicu jebali odma bi se oglasili da je u nekoj muslimanskoj zemlji slicna situacija.
pa i treba tako - vi ste ionako glupi. Eto vidis, ne znas ni materjni jezik, poture jedan. DA LI se pise odvojeno. Uce li vas pravopis u Fekalistanu
@Roger Nas uce da se na kraju pitanja stavi upitnik, ali to pravopisno pravilo ocigledno nije jos stiglo do Genocidnog Djikanistana.
samo udri separatiste
ZIVJELA SPANIJA
Ja koliko vidim ovdje vecina se samo prepiru Baketovi i Fahrini pristalice ...Bošnjaaacii ...