Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skupo je što jest jest
@komsija14 Nije ba 2/3 plate ode na stanarinu. Svi bi u MInken. Jos da ima ko Manhattan u Minhenu neki .. sto nebi i tamo nasa bijeda balkanska .. Al ima i zenina plata... ja samo sto u njemackoj svaki drugi stanovnik zivi sam odnosno nije ozenjen a kamoli da li oboje rade.....
Dđete kod nas u Bosnu i iznajmite stan za 200KM
Kirija u D je preskupa u Minhenu torosoban stan 1600 eura a plata 1700 eura ,nije ni Njemacka sto je nekad bila
Baš mi ih žao...u Tuzli plata 600 a kirija 400 KM
Jbg, mi ćemo još malo o ratu, ko je veći borac i patriota a 2037 ćemo što nismo ljudi.
Ah, zato je ovoliko migranata iz Njemačke!? Smjestićemo ih u Ušivak za 200 eura.
Njemacka je baustelsko krkansko seljacka zemlja.
Treba u Njemacku, tamo je buducnost. Penzija velika zagarantovano, sigurnost na nivou da poslije 8 ne smijes izac u velikim dijelovima njemacke, plate odlicne , taman da prebacis rundu... sta ce biti za par godina a kamoli 10, totalna nesigurnost , ni racune mnogi nece moci platiti.
ne brinite, tu su balkanski kmetovi da vam peru guzitze kad se umorite od prosvjeda!
Idite u lepu nemacku.... Zivecete ko bogovi....
odlican si.