Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klonetina, meso od klonirane krave, recimo, ne može biti ispravno za jelo jer životinja se mora kljukati hormonima, mineralima i šta-ti-ja-znam-čim-sve-ne da bi preživjela do doba kada se isplati pretvoriti je u hranu-meso. EU će zabraniti ovu NOVU HRANU (Nova hrana=Zakonska kategorija), a pošto smo mi treća zemlja i izvan EU i USA, te nemamo zakona koji bi zabranio prodaju, transport, proizvodnju ovakve hrane, mi, BiH će biti izvrsna masovna laboratorija u kojoj će biti dozvoljeno praviti ćevape i burek od klonetine. SVE ŠTO NIJE ZAKONOM ZABRANJENO, U STVARI, DOZVOLJENO JE! Što bi rekla moja nana: Svašta dočekašmo!
Klonirat zivotinje za ishranu?Pa jel to trebalo nasim precima da obstanu?Ne,sigurno im je zivot bio sto se tice ishrane zdrav,uh...kak\'bih pojeo jednu dobru zeljanicu,al onu sto je moja nena pravila...