Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu samo reci: Vas zivot je lazan, vasa demokratija , vase bogatstvo, vasa vjera i da ne nabrajam. JADAN je onaj tko vama vjeruje.
Dokaz da je osoba koja je tamo u.bijena zaista Bin L. ne postoji. Americki specijalci uletili i navodno pou.bijali par osoba. Sve sto je javnost nakon toga vidjela je par fotogtafija sa krvavim flekama. Da bi se skrenuo fokus sa pitanja ko je tamo u.bijen, isceniran je navodni sukob izmedju Pakistana i USA. Pakistan je ovisan od americke pomoci i odavno igra kako oni sviraju. I tako, Pakistanci malo glume kako su uvrijedjeni, a Obama trlja ruke jer mu se povecao rejting i sansa da ponovo bude izabran. \"U.bistvo\" navodnog Bin L. je prakticki jedina stvar koju je ispostovao iz prosle izborne kampanje. Yeah, yes we can.
Nismo uključili pakistansku vojsku jer onda ne bi mogli podmetnuti svijetu da smo ubili tu izmišljenu osobu zvanu Bin Laden ... plus ovako možemo i izražavati razne sumnje u Pakistan te im možda nekad u budućnosti dovesti demokraciju :)
Sta je ovaj naradjao ,svojih malih ,Bin Ladena ,stacete sad Amerikanci cionisti.