Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludilo ne treba ovo nikom, nije iran za podcjenjivati, treba smiriti tenzije
@Odjebaus12345 nista se ti ne sekiraj Ameri znaju sta rade. Iran nece nikad imat atomsku to mu je vec receno poceo se otimat.Oce li se otet vidit cemo.
Humbly u ovom kontekstu se prevodi "ponizno" a ne skromno . Objekat se stavlja u inferiorni status i time se trazi oprost od subjekta.
To ubistvo je drzak cin da drskiji ne moze biti
Prepala se jer ce mozda poceti rat u Iranu? Pa nece ona valjda ici u vojsku?
Da li znate koja zemlja trenutno proizvodi najvise nafte na svijetu? odgovor je: SAD (15 miliona barela dnevno). Znam da je to sok intelektualcima na klixu. Amerika je tu zbog nekih drugi interesa. 😉
@KURCIC2004TE zalihe nafte na svijetu ima za odprilike još nekih 30 godina ili 40 godina dok svijet ne postane Mad Max film ili nadju adekvatnu zamjenu (za avte struja ali za avione i ladje je problem), tako da se ipak radi o nafti - zato ne diraju Sjevernu Koreju (i zbog toga što imaju nuklearno), a i Iran je uz Tursku jedina vojna sila muslimana, s tim da se Izrael plaši samo još Irana, ako njih potope onda mogu raditi slobodno šta žele na bliskom istoku.
pa ovi Ameri pravi lešinari.pljačkaju i otimaju po svijetu i od toga žive.sad će poslat svoje ljude neka ginu.ako neko preživi čeka ga psihijatrija ili ulica.toliko oni vode račun o tom narodu.
Bas ce Iran napasti najjacu vojnu silu na svijetu. Da znate, vecina Americkog naroda mrzi ove dosadne holivudske glumce, jer su oni elita koja pametuje svima.
Kakav rat ljudi 'ste vi normalni... Iran neće ići u rat dok ga neko ne napadne na njegovom teritoriju... Ovo je incident koji će završiti milijardama na nečijem računu... Kao i oni incidenti sa SK... Nijedna ova radnja nije slučajna već unaprijed dogovorena i reakcije predviđene... A rat svakako traje već deceniju bez prestanka...
Preskočila terapiju. Ni u najluđem vremenu 2. svjetskog rata SAD nije bio realno ugrožen.
nek pokuša snimati erotske filmove u iranu
dobro bi bilo da je pošalju u iran iz sda-a baš da vidi kako je živjeti u terorističkom režimu, da je pokriju ko neku utvaru, da nema nikakva prava da je muž bije kad poželi i da bude 4. žena na muževoj listi
Kujare dobro prodju u zivotu,ova samo glumi dobro....fuckoff
Mirno spavaj fukso, kakav crni rat, šta je tebi..
Rose je sigurna. Treba samo da se sjeti kad je na teritoriji Amerike bio posljednji rat i u koliko ih je Amerika u medjuvremenu učestvovala.
Malo samopromocine, jer se ljevica lozi na ovakve gluposti..
Cionizam je prevazisao i fasizam i nacizam, to je nova paradigma kolektivne patoloske misli, sjeme svakog zla