Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda je i diktator, ali je Rusiju doveo u red, posle vlasti alkoholičara Jeljcina, koji je non-stop bio pijan i potpisivao sve što mu stave pod nos i uvlačio se Amerikancima, misleći da su Amerikanci bogovi koji su sišli sa neba.
Lahko je meni za njega...
evo i meni 33 a guzim ko da mi je 20..sta cemo sad?
GIVE THAT MAN A COOKIE
Masala, tako je zdrav i mlad da na jesen moze poceti u kindergarten ako bogda, ja medicinskog cuda od covjeka ovaj Putin
vampir. niđe krvi u njemu
Joj lažu svega mi, čim ovako uporno tvrde da je zdrav, a niko ih ne pita, garant je nešto teže u pitanju. Tako i za Čaveza zdrav je, dobar je, nikad bolji, i odjednom čovjeka nema.
To je slaven, brat Rus, nema da se njemu nista ruzno desi. Putin ima 12 zivota
Diktator
I on je fiko veći od Putina.I kralj Saudije i Sirije i Jordana, Katara i UAE,svi su oni diktatori.
Bakir da bi uopšte mogo biti diktator,mora vladati cijelom Bosnom.On je možda diktator u sarajevskim mahalama gdje ima vlast.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)