Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari Jevreji su jos davno rekli da ako se zelis osvetiti svom neprijatelju sve sto trebas da ucinis je da zivis bolje od njega. Ima li u nasem podneblju kakva pametna kao sto je ova jevrejska?
za@ ccc, nisi razumio ovaj clanak.Master Srbin Vuk Jeremic danas otvara master sjednicu Master skupstine UN u NJUJORKU. Srpski odpad tj. ono sto im je od guzice otpalo [govno] se ne zove vise cak ni srpsko govno vec -\'\'bosnjak\'\' koje se valja tamo gdje i svako drugo govno..
Zasto bi mene zanimala srp.ska go.v.na i njihov odlazak u New York? Klix.ba WTF?
HAH, pa ako Srbija ne znaci nista, sta bi rekli za malene bosance ili jos manju federaciju? Ajde bre beziite, za vas smo drzava u punom smislu te reci, nikad vi necete imati istoriju i drzavnost kao sto je imaju Srbi i Srbija pogotovo.
Mi SRBI sa Balkana smo komplexna nacija sa jedinstvenim Srpskim jezikom u bazicnom izrazu i sa Master religijom -pravosljavlje i jeretickim otpadom koji se transformisao nakon pet vijekova u naseg ljutog neprijatelja- konvertovanog Srbina u varvarski Anadolizam ,nakog Bosnjaka kome su puna usta Turske,a BiH mu sluzi samo za kamuflazu da pripada Evropi,a on pravi Anadolski parip. Danas ce otvoriti sjednicu Generalne skupstine UN-pravi Srbin Master po duhu i po naciji.-JEREMIC VUK.
ma..tipicno srbopravoslavno ludilo genocidnih fasista srba-puno pompe,samoobmanjivanja i duvanja kao eto..oni kao nesto znace a u stvari-nista od nista!Genocidna ciganija,prezrena od svih Balkanskih Naroda,Europe,od Islama,Vatikana i od citavog svijeta...Turska ciganska k.opilad srbi i to je to-SIKTER!!