Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno. Dok katarski sejhovi placaju po 220 miliona eura za Nejmara, a iz Saudijske Arabije oni koji su stoto koljeno rodbinske veze sa vladarima trose milione provodeci se po Londonu i slicnim gradovima, za to vrijeme muslimani po Somaliji nemaju hljeba jesti. Pohlepe ima svugdje u svijetu, ali se mora biti realan i priznati da je danas vise pravde u polu-ateistickoj Norveskoj, Danskoj, Holandiji ... nego u dominantno muslimanskim drzavama. Dosta socijalne pravde kao da su kopirali iz islama.
Upravo činjenica da nikad nisu imali dodira sa islamom ih čini najrazvijenijim zemljama svijeta!
Musliman ne smije zaspati ako zna da mu je komšija gladan.
@nadem izgleda da je onda slabo nešto Muslimana preostalo....
i šta sad ja rintam od jutra do sutra, ne smijem zaspat jer mi je komšija od 130 kila, može konju rep iščupati jednom rukom, vazda gladan a lijen ko ćuskija... i znam da je gladan...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)