Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2014 sve obrnuto govorila. Nema zjbancije vezi konja dze ti aga kaze.usa 🇺🇸
Ako ne izađe iz EU i ne proglasi zlatni standard, onda je samo marionetska ispostava židova
Frigidna desnicarka 🤔
zamisli zena ti upravlja drzavom
Nek tebi stare drtine i jedna vlast 30 godina
Zena te je na ovaj svjet donjela i odgojila. Ti da imalo pameti imas kao sto nemas... ma sta zidu pricam
Giorgia Meloni je jednostavno morala postati premijerka, tacnije desnica je morala pobjediti. Nezaposlenost u Italiji je ogromna, veca nego u BiH, standard je veci a poslovi slabo placeni... Imate uticaj migracija, gdje je Italija postala startni point za migrante, kojima pruza integraciju, barem onim koji budu azilanti a isti ti pristaju da rade kao najjeftinija radna snaga i guse poslove za gradjane. S druge strane oni iregularni su na grbaci gradjana koji nemaju posla
da, Italijani masovno idu raditi u Austriju i Francusku, skoro pa su jednaki sa Hrvatskom
Aha, a ko je napravio tolike dugove i toliku inflaciju?? Oni koji su nudili programe ekonomskog razvoja, a udarali na identitet ljudi. Sad oni koji brane zadnju crtu identiteta idu napraviti promjene, kao Trump, i kmičat će svi sotonisti svijeta i boriti se da ju maknu. Jednog su uspjeli ali mnoge nece moci. Etiketiranjem se otkrivaju. Ču rigidna? Ne možete bolje?
Izborom Meloni Italijani su trazili upravo izlazak iz EU i XATO-a, okretanje Rusiji, njenome jeftinome gasu, te slabljenje podrske Ukrajini. Bas kao I sto su Francuzi ocekivali izborom Nacionalnoga fronta. I jedni i drugi su dobili suprotno. Sto znaci da je sva politika danas u rukama medija (citaj:Stejts of Amerix oligars) i svih mogucih masovnih prevara. Jos jedna Stejts oligars spijunka na celu jedne evropske drzave.
https://epoha.com.hr/2022/10/04/je-li-giorgia-meloni-zapravo-sluga-globalista/
Ovo su ustvari prava lica Europe. Samo su bila pod maskama od kraja II svjetskog rata.
Zahvaljivat ćemo mi Titu, samo polako
Kakva Evropa, trula i iskompleksirana. Samo Amerika