Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi S-morovi ce cijli svijet da uniste samo dabi bili nesto,vala dojadili su i bogu i narodu...
lepse kubi pod sankcijama nego nama pod demokratijom :)
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; molim Allaha dz.s,gospodara svih svjetova da unisti Dzehenemskom vatrom dvije navedene zemlje i ucini ovaj dunjaluk mjestom boljeg zivljenja,da ucini da narode ove dvije zemlje zauvijek grije Dehenemska vatra i da trpe nesnosne patnje za sva zlodjela koja su nanijeli neduznom narodu citavog dunjaluka,amin
Tirani SAD i njihovo razmaženo i zločesto dijete Izrael
...obrnuto ti je to...trust...mozak je izrael a amerika je samo pitbull na lancu!
A to što JEDAN TE ISTI čovjek guzi kubance već PEDESET GODINA i ne popušta, nikom ništa. SAD je protiv ukidanja zato što Kubanske izbjeglice u Floridi to zahtijevaju, a ne što se nekom amerikancu iz Oklahome to svidja il ga se tiče (za njega je Kuba vrsta cigare).
kuba je dvaput vojno porazila ameriku...jednom u zaljavu svinja a drugi put u africi....ovo prvo bi mozda i oprostili ali zbog ove druge sramote kuba i ispasta....ebiga nemozes se sa rogatim bosti :)
Pa koje ovdje više lud,zašto svijet trpi ovaj teror Amerikanaca i Izraelaca,toliko su omraženi postali da ih čak ni Evropa a bgm ni Kadana ne podržavaju.
Zasto mali trpe teror velikih? Znas li sta si napisao?
Sile zla protiv ostatka covjecanstva.
adolfe to si ti trebao davno da sredis jos u 40-im