Komentari (365)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija glasala za, mi supci neodlucni. Fuj.
@uncas Srbija je uvjek imala obraz a i jaja
@zalostoddrzave Srbija nema izdajice pravoslavce i katolike kao BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Ovo je crno na bijelo koliko ljudi na planeti vole Izrael
Pokret suzdržanih hahahaha
na prvu mi zao arapa kosto je vecini ovde raje. a nadrugu mi i i nije zao ima i preko 300 miliona a guze ih neki par miliona komsa.
ne bi mu biomu kozi kad mu se cifuti danas na glavu nasade
Jasno je već neko vrijeme da USA nema onoliku moć kakvu je nekad imala.Rusija više nije na koljenima,Kina odavno hoda uspravno,Turska ima svoje "Ja". Švabe bi se odavno pomirile s Baćuškama-u velikom im je interesu.Radili su Ameri i prije na svoju ruku ali ona samouvjerenost više ne postoji.Tlo se ljulja, sad su nervozni.
BiH nebi trebala imat pravo glasa
Prava odluka, dosta više SAD i njihovi sranja po svijetu
Narandzasti djedica, strogocu sprovodi nad obespravljenim i ponizenim Palestincima,,,ali zato Bucku ne smije da pisne. bravo Bucko!
A NASI PAPCI SUZDRZANI, SRAMOTA, NEMAJU KINDER JAJA DA SE IZJASNE, VEC SUZDRZANI. FUJ
Trump ima dosta da se napise.
Spisak rezultata: https://youtu.be/hbA3aTH3Gb0
FREE PALESTINA
Sto se uzbudujete. Mi smo mala nevazna zemlja koja mora da gleda svoje interese. Zatezanje odnosa izmedu Banjaluke i Sarajeva nam ne treba a ne smijemo ljutiti ni americku administraciju koja ipak godinama nas zdusno pomaze. A arapske zemlje su nam osim deklarativno rijetko pomagali. Dodu ovdje naprave par dzamija da operu svoju savjest i dovidjena
Ne razumijem, jedna država premješta ambasadu u Jerusalem. Druge države izglasavaju neke rezolucije oko toga. Znam šta se dešava, znam za konflikt izmedju Palestinaca i Izraelaca. Znam da mnoge stvari nisu uredu u tom konfliktu. Ali brate čemu rezolucije UNa? Meni je to smiješno. Pravi se komedija od UNa.
Baš, što koga ima biti briga gdje će Ameri imati veleposlanstvo, nikako ne podržavam Trumpa, ali ovo je unutarnja američka stvar, čemu miješanje u to.
Zanimljivo da Dodik bi glaso kontra Rusije i Srbije ? Znači to je jedan obični ČMAR
128 dostojanstvenih drzava ,svaka im cast