Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davutoglu je taj koji je dao zeleno svjetlo za zločinačku Koaliciju 2011 u Libiji, Babuka je bio protiv!!! To da je šehid Sulejman sa Fidanom se usklađivao stoji. Na kraju krajeva ŠEHID SULEJMAN je taj koji je uspio nagovoriti brata VLADIMIRA ZA angažman u Siriji. To je sasvim sigurno da ovih dana srce gos. Vladimiroviča krvari!!!
Sve su to teski fašisti i islamisti poredit samo da uztasama i ch3tnicima
zar nije Che Gevara islamskog svijeta?
@QassemSoleimani ili Thomas Sankara, africki Che Guevara
Davutoğlu je okrenuo leđa Erdoanu. Više je turski nacionalista nego religiozni. Okrenuo se opet više SADu i zapadu.
Zašto ovoliko se guraju mučeničke priče o ovom čovjeku? Ovaj general je bio monstrum koji je ubijao sunitske muslimane po Bliskom istoku, napadao civilne objekte i protjerivao žene i djecu. Služio je iranskim imperijalističkim ambicijama oko Iraka. Fuj.
@Trump2020 Branio je i Jemen,koji napadaju oholi saudijski podanici.
Djesi stari poznavaoce bliskog istoka, a vjerujem da si bliski istok vidio na mtv igman kad bude ezan pa prikazu Kabu
koliko velik ego trebaš imati i miješati se upravljanje i vođenje druge države. svi ovi nazovi prijatelji za druge države na kraju nisu ništa puno pomogli kao što i većina tih prijatelja vidi određenu korist pri tome.
EH