Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@KRALJ I OSTALE KAKO STE JADNI DA JE HITLER DOSAO NA VLAST U AMERICI VI BI REKLI DA JE KRALJ I NAJBOLJI, VI SE NADATE DA CE VAM AMERI POMOCI, PA ONI VISE NI SAMI SEBI NEMOGU POMOCI,, HAJD U ZDRAVLJE,,
Zna li Obama sam, de je MUSLIMAN ??? On to izgleda ne zna, posto ide u crkvu, cita Bibliju (ne Kur\'an), ne klanja, ne posti, ne ide na hadz, ne djeli zjekat, ne kolje kurban itd. A vi koji to znate bolje od njega, posaljite covjeku obavjest, da zna sto je i tko je !
nije bitno gdje je rodjen, bitno je da je musliman
Rasisticke li jedne populacije u Americi!Bijelci sebe smatraju stvarno boljim,eh jadnici svi smo mi crnci porijeklom!
@wtf Pametni, prvo - bitno je gdje je rođen,zato sto im ustav ne dozvoljava da predsjednik bude ko nije rodjen na podrucju SAD. Drugo, ne vidim zasto generaliziras i kazes da je narod Amerike retardiran kad se u tekstu spominje da manjina sa rasistickim predznakom dovodi mjesto rodjenja u pitanje. Takodje, glupo je amerkiance nazivati retardiranim uzevsi u obzir koga MI biramo i kolko smo MI retardirani. I na kraju, samo naivna osoba moze misliti da na samom celu amerike stoji upravo - Obama.
od kad se u Bosni govori krstenica za rodni list?
@srbin .. hehe pa naravno da nije bitno srbima gdje su rodjeni .. kad su svi s brda sišli :P A barack je lapo muslim lapo katolit ;))
Nije uopste bitno gdje je ko rodjen, bitno je odakle je ko!I tacka!!!
Kakve veze ima gdje je Obama rođen? Je li Američki državljanin ili nije? Zar nije bitno jedino to što nema boljeg čovjeka od njega koji bi stajao na čelu Amerike? Amerikanci bi trebali biti sretni. Ali retardiran narod ne konta i lako ga je nahuškati. Tome smo već svjedočili mnogo puta.
kralj svih kraljeva!
uopste nije bitno ko je i gdje je rodjen bitno je to sta je postao...
Obama nije musliman!
Gdje će musliman imati krštenicu? Pa šta ako je rođen u Keniji. Važno je da je musliman.
cuj kopiju krstenice... zna se ko ima krstenicu... uuuuuuu