Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji bezobrazluk ... traže da im se plati plin ... mislim stvarno ti rusi mjere nemaju
znas li da ukrajina nece da placa 380$ po kubnom metru...kazu skupo im a bosna mora da placa 520$ i opet im nije skupo :)))))....previse su se pogospodili ti ukrajinci ....oni ce nayebat ali cemo usput i mi jer smo na njihovom gasovodu...
može bit al' ne vjerujem da ćemo nayebat, jer će nama naši zapadni saveznici dat još kredita, a rusima neće, pa ćemo onda vidit ... :-)
UN BOSNI SAVJETUJEM LJUDIMA KUPUJTE CUMUR ( UGALJ ) I DRVA CUMUR = UGALJ OVO JE PREVOD ZA ONE NASE KOJI NAVODNO NE RAZUMIJU SVOJ JEZIK
SAD CE UKRAINU DODATNO ZADUZIT USA I EU KREDITIMA I VEC CE ENERGETSKI MINISTAR DA MOLI EU ZA GAS NAVODIM SA VIJESTI NTV IZ NJEMACKE .SAD CE TRAZIT GAS OD EU KOJI CE BITI SKUPLJI IM OD RUSKOG .PITANJE DALI CE IM DAT.JER SAMI SU OVISNI DOBRIM DJELOM O RUSKOM GASU. TO JE BIJO CILJ EU I USA PRIVUC JOS JEDNU ZEMLJU U EU I ONDA ZADUZIVAT IH .NE SAMO JOS TO ODMAH JEFTINA RADNA SNAGA PRIRODNI RESURSI i TAKO DALJE .PA ONI NEZNAJU DRUGI NACIN OSIM OVOG .
pipa zavrnuta...:))))))
...da mi lagano nalagerujemo drva i čumra...
LJUDI U KAKNJ PO UGALJ POLAKO ALI PAZITE KAKANJSKI UGALJ JE JAK SJEBAT CE VAM PECI POMJESAJTE GA SA LOSIJIM kvalitetom DA OCUVATE PEC.