Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ako već slavimo zločince i kvislinge, i ovog i prošlih ratova, ako ih kujemo u svece, moralne vertikale, mudrace i blaženike, ne vidim niti jedan razlog zašto se ovdašnja masa "normalnih" toliko protivi lgbt paradi. neka se ljudi izbore za pravo da ne budu ponižavani, mlaćeni i šikanirani i sve ok. uostalom, unas se odvajkada za civilizirana mužjaka govorilo da je "pederčina".
samo da skrenem paznju muslimanskom pucanstvu.. peder na slici #2 ima istetoviranu mjesec i zvijezdu :D
@<!-- ti si meni sumljiv.. previse nisko gledas. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Klix voli pedere . evo jučer i opet danas pišu o pederastiji
Pa budi laf i prepoznaj ko je muško a ko žensko...
OK ako su gay.. Ali ne kontam zasto im je cilj da izledaju ko kreteni, ako se vec ubise da dokazu da to nisu... Vidi ih samo go debil do debila ;)
ja bih dao utociste dvjema lezbejkama prosjecnih pa prema gore preformansi...bilo koja zemlja moze i Sirija
hrvati su to rijesili referendumom. eto nova ideja za referendum doDicku
Onaj ko ima natalitet ne mora uzimati pusku u ruke. Djeca su bit življenja i bitisanja na Planeti!!
Sigurno da je plan tzv. SVJETSKE ELITE erozija nataliteta, braka, morala, djece, potomstva i svega normalnog na Dunjaluku. Ali nema brige dok Kina, Indija, Pakistan, Turska, Bangladeš i druge zemlje štancaju djecu kao na traci. Cilj elita je uništenje populacije i smanjenje populacije na razumnu mjeru tj. "ZLATNA MILIJARDA" povlaštenih. Ali dok je ovih prethodno nabrojanih zemalja ja se ne brinem. Ovo promovisanje pederizma i lezbaluka je dokaz da se historija ponavlja...
Samo ih treba ignorisati, na svakom koraku. Brak je svetinja, i djeca. Što više djece to više kmeče oni koji podržavaju ovakve razvratne stvari. Lutov narod je ogrezao u pederizmu i zato je i nestao sa lica Zemlje. Bog je uništio taj narod. Da li mi želimo nešto slično ?? Naravno da NE. Zato IGNORE, IGNORE, IGNORE.
Neka ih, tj samo ignoriraj. Poslije ce morati uvoziti migrante da ih repopuliraju.
Neka ih, tj samo ignoriraj. Poslije ce morati uvoziti migrante da ih repopuliraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo sve prolupalo, i kaze dozvolit, pa treba policiji naredit da pucaju na ovakve, demokratija al to ne znaci da mozes radit ama bas sta god hoces, i jos javno tu bolest promovirat, pa zbog ovoga je citav jedan narod unisten.
...ti plaho brz na okidaču.
Slazem se da ne treba bilo kakvu sexualnost promovirati. Al definitivno je narod koji ozvanici gay brakove sam sebi presudio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad je organizuju u TEheranu nek mi se jave :)
To znaju kako je kad im Azija prani mozak i pošalju ih u ludnicu
Stižu Bošnje moralisti, inače najpametnija nacija na svijetu.
Prosječni IQ na Tajvanu ~ 105, u BiH ~ 90. Toliko.
Tajvan hoće u Evropsku Uniju????
Kako bih ja ove pedere oderao...mislim od batina naravno.