Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek je njih zabrinula kina a nikoga netreba da brine za ono sta ima amerika......znaci oni su svjetski serif sami sebe proglasili i sad niko nemsije biti njima konkurencija jer su oni tako to rekli------znaci oni vladaju svijetom i niko im se nemoze suprostaviti-divno-gdje je ovaj svijet otsooooo....
MA IMAJU ONI TOGA KAMARU SAMO AMERI TO JOŠ NISU OTKRILI .AL I BEZ OVOG NAORUŽANJA OPET SU NAJJAČI IMAJU PJEŠADIJE KO EVROPA STANOVNIKA.
Ministar odbrane BiH je izjavio da ga veoma zabrinjava modernizacija americke vojska koja je u stanju da unisti cijeli svijet nekolo puta, i izjavio je da amerika ima veoma precizne projektile kojo mogu pogoditi nasa preostala 2 tenka, u skladu sa tim ministar odbrane je najavio modernizaciju oruzanih snaga BiH kako bi se suprostavili mogucoj americkoj invaziji :))))
JEDZUDZ I MEDZUDZ ;) Jadna nam je majka....
Ja bi se zabrinuo kad bi kina postala najjaca. Amerikanci su jedina nacija u historiji koja se gotovo nimalo nije sirila dok je bila svijetska sila.
kinezi tita vam, ako vas napadnu amerikanci atomskim, hitite i vi njima bar po jednu na zapadnu i istocnu obalu. tamo nema indijanaca, samo uljeze ce te pobiti.
kinezi da na napadnu kamenjem pobili bi pola planete...
Zato ih poderite odma...ne smiju se oni razvijat ni u kom slucaju.jedini problem je sto nisu previse bogati naftom i mineralima...pa sad mozda vam se to ne isplati
taj operativni, jel to onaj što jej blekn\'o iznad Srbije?! :D
Trtaju ovi kauboji opasno ih prpa uhvatila kao da strahuju od 3 svjetskog koji su vec sami i zapoceli ali jos nisu svjesni sta ce ih zadesiti
to krivooki, samo proizvodite jos, nek se i ovi ameri useru nekad
ovo je odgovor amerima sto su posjetili sax radno mjesto :) prijetnja crvenih :D
Sta cemo mi, kad ce Turska poslati pojacanje ??