Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upitno je sta dobijamo sa prelaskom vozila na baterije. Znamo sta gubimo, a to je autonomija u voznji, stalno razmisljanje o tome smijemo li upaliti klimu ili grijanje, sporost punjenja iste, pad vrijednosti vozila, lakozapaljivost, itd
nije ljudi do baterija nego do software koji kontroliše baterije. a ne znamo jel se baterija zapalila ili je samo nesretni slučaj da je roba auta na struju. ne širite 'mišljenja' dok se ne utvrdi. možda je neki brodski agregat ili transformator riknuo.
Valjda ce to donijeti nove propise da se uređaji na baterije transportuju bez baterija !
😂
Ode moj Porsche..