Aleksej Miller, šef Gazproma
0
'Gas ide preko Ukrajine kad posmatrači dođu'
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dze\'s ti vidio da su cijevi od plina tople? :)
treba toliko vremena da se cijevi zagriju inace bi pukle
Jel\' to provjerena informacija ili onako kazes?
Od momenta puštanja Gasa pa do njegovog dolaska u BiH i disitribucije korisnicima treba 72 sata, odnosno 3 dana.
Koja si ti budala !Crknut ces konju od mrznje !
Zasto Rusi lice braci Genocidasima i svinjama pogledjte ovog Ruskog krmka,Zlobu Milosevica,Dodu,i Ivanica ocito je nesto zajednicko kod tog krmskog soja ista genetska hemija izsla iz veprovih jaja.
Pa kad mozemo ocekivati GASSSS u SARAJEVU mozda VECERAS ILI SUTRA???????
samo da znate da je sve to nedzad brankovic sredio
| 08.01.2009 | 15:00 UTC Rusija će obnoviti isporuku gasa kada dođu promatrači Rusija će žurno obnoviti isporuku gasa europskim zemljama. Pretpostavka za to je dolazak promatrača EU u Ukrajinu koji će nadgledati trasnport ruskog gasa. Ovo je danas (08.01.) obećao šef Gasproma Aleksej Miler u Briselu gdje je održan krizni sastanak predstavnika EU, ruskog Gasproma i ukrajinskog Naftogasa. Direktor Europske komisije odgovoran za tu misiju Hienz Hilbrecht prethodno je izjavio da je grupa promatrača spremna otputovati na zadate destinacije već sutra. Promatrači bi bili podijeljeni na nekoliko jedinica koje se nalaze na tranzitnim objektima magistralnih gasovoda kako bi poredili količinu gasa koji na istočnoj granici Ukrajine stiže iz Rusije i količinu koja napušta ukrajinski teritorij na zapadnoj granici sa Evropom.
EVO GAAAAAAAAAAAA EVO GAAAAAAAAAAAA