Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BIH Nije on terorista, slucajno je srusen putnicki avion iznad Lokerbija.
Pa ljudi Libija je bila najbolja zemlja sto se tice privrede,svak je radio,cak su i uvozili radnu snagu,a to amerikancima nije odgovaralo,sve im ...em.Pa ovaj Gadafi stvarno nije ni zasto kriv,a to mnogi znaju,cak i oni koji ga napadaju,al takav je svijet,ovo nece izaci nikako na dobro...
ogromna vecina je uz gadafija....kad ce sarkozi imati ovakvu vecinu... http://www.youtube.com/watch?v=ZLt_PTCg1bQ&feature=player_embedded
Pseto koje puno laje ne ujeda.
zavadi pa vladaj. tako je bilo u ex yu, poslije na kosovu, afganistan, irak, a sada je na red dosla i libija. pametan je amerikanac. on je naucio kako da bude parazit, odnosno da se siri po svijetu i zivi na tudji racun.
Sad ce on zaprijetit ATOMSKOM BOMBOM... Da hoce jednu bacit na ove sa zapada,nek skontaju da nisu svemocni... SVE JE OVO NASTIMANO RAD NAFTE!
Ubili bin ladena pa im treba novi terorista da mogu opravdavati agresije po svijetu, ovi zapadnjaci su banda kakve nema.