Tvrdnje američkih zvaničnika
0
Gaddafi se sprema na izgnanstvo u Tunis?
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uskoro slijedi doba kapitalizma u libiji, gdje ce konacno zapad moci da uzima naftu kako hoce i gdje se dugovi zapada prema libiji nekim cudom brisu...narod koji je uzivao sad ce da jede hamburgere i bude jeftina radna snaga, a pobunjenici ce biti potisnuti odakle su i dosli, poneki ce se enormno obogatiti i kupiti engleskog drugoligasa, eto onako ima se! cilj ispunjen!
propaganda... ja bih ovakve novinare odmah pisao na spisak kao saradnike CIAe a neko kaze \"nije ok biti anarhista\"... ma da svi danasnji sistemi na planeti upadnu..... bilo bi mi drago... ako ja ne mogu imati mira, ne treba ga imati niko ;).. neka se svi urusavaju kad su takvi.
Ponesi i dvoje rezervne gatje. Eno ti ih u prvoj ladici u spavacoj. Sve sam ih popeglala. A one sam ti radne pantole bacila. Ne mogu ih vala vise gledat\'.
Zapadnjaci ne daju mira muslimanima ni tokom svetog mjeseca Ramazana, kako bi se oni osjecali da ih nato bombarduje tokom bozica i uskrsa, bas bih voljela to dozivjeti.
ha,tunis,ha johanesburg,ha paragvaj?????????oćlte se već jednom odlučiti đe će???????
Mess with the best, die with the rest! Comon U.S.A
jes ovaj frljo dobar SRBIN, sve on zna kako jedan Bosanac on misli da razmislja :D
Ma mogu me ameri povući za racku !!!
vidi ga jest ruzan,ko lopov,,hahahaa
Ovo je ona prava seljacka poturica od informacije...
joj sad kad im Mekdoland otvori restoran bosancerosi ce ic bez viza u libiju da probaju libijski big-mek-šmek
koliko je gram speeda u zenici?
nice posting..
jao, akademskih komentara....
Karinash