Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako vas nije sramota kakva darkerska varijanta ... zivotinje covjeku je poginuo sin i unuci ...
Koja neinformiranost i kakav odvratan naslov! Čovjek je u žalosti!
Srbija: Od šuge oboljelo 105 osoba, najviše u Kikindi šugava nacija http://www.islambosna.ba/vijesti/vijesti-svijet/23356-od-uge-oboljelo-105-osoba-najvie-u-kikindi
mi srbi nismo nikada bili teroristi mi smo samo koljači staraca, i djece, silovatelji žena i genocidaši
-I pricaju cionisti o svom postenju ,evo zadnjih 20.god, -siju smrt po arapskim zemljama,dokleli ce im Bog dopustati da sire tu svoju -ubilacku \"demokratiju\".
... eeeee dijete, popij svoje tabletice i danas ne moras ici u skolicu !
Udri pukovniče i Al Kaidu i NATO. Jednako mi žao i jednih i drugih. Ne daj demokratiji u Libiju.
svaka cast za naslov stvarno.. mislim biti simpaticni i opusteni je jedno.. ali ovo je bezobrazno neprofesionalno i idiotski.. ovo nije vise shund i zuta stampa.. ovo je seljakluk pravi!
Mladić Ratko i Karađić Radovan su teroristi gori od Osame Bin Ladena a njihova tvorevina RS je genocidno-teroristička tvorevina. E Gadafi je druga priča. Realno pitanje je ko određuje ko je terorista a ko nije?! Ovi koji muslimanima psuju islamsku i terorističu majku su sljedbenici terorista Ratka i Radovana. A muslimani nisu sljedbenici Osame Bin Ladena.
...biti terorista nego pop pedercina
Ubit to govno što prije, mamicu mu terorističku
Od kada muslimani crninu oblace kada im neko preseli?
Vidi u redu dede sa vunenom kapom sto stoji ,ko da je doso po poenziju kod gadafija
AHA ETO GA BOMBARDUJ GA, UNIŠTI, RAZVALI ....... ITD