Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsmijesnije je da nijedan od ovih uzasnih prizora i snimaka mucenja Gaddafija nije ni spomenut na BBC-u ili CNN-u....pateticno
C.r.k.o Milosevicev haver,diktator i tlacitelj.Ubi.ja.ti sopsveni narod zarad fotelje.Ti si Zenicanin jeo g.vna 2 godine,ja sam tamo zivio 20 godina i da su ga zivog rasporili malo je za ono sto je radio sopstvenom narodu.Besplatno zdravsto imali,pa i vi imate besplatno zdravstvo i narodne ducane,pa sto kukate onda.Libijci dosli pameti,dok \"pametnim\" Bosancima nikad iz g.uzice u glavu.Bosna je ionako na izdisaju a vi pricajte bajkice.
tamo sam zivio 2 god i nepate pojma kako je taj narod nezahvalan oni su africki cigani dabogda svi pomrli od gladi
Strava i užas. Shvatamo da je diktator, da je proveo 42 godine na vlasti. Ali to što su ti ljudi imali je bilo nevjerovatno. Valjda nisu ni svjesni šta im Amerika radi. Poslije ovog, ništa, APSOLUTNO ništa im neće biti dobro..
Eto ti licimjerja i propagande na djelu. Navodno libijski narod potlačen, svi mrze diktatora, al će ipak biti sahranjen na tajnu lokaciju da ne bi dolazili hodočasnici na njegov grob. Ko će mu to dolazit ako ga niko nije volio? Ako su svi jedva čekali da ga se riješe? Svaka čast Gadafiju. Vječna slava mučeniku, neprijatelju fašista (NATO), kralju svih kraljeva. I nije on \"Vođa\", nego Vođa. ;)