Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što ga staro đubre bježi. neznaš više ni gdje se stari štakor sakrio. sad vamo, sad tamo. kakav junak, ima 80 i neku godinu, jednom nogom je u grobu, a bježi ko mahnit. pravi muslimajmunski ratnik. điiihhaaaa kamilo, điihhaaad kamilo. hahhahah....
ameri, odma udrite i po tom šugavom muslimajmunskom alžiru. ista su to vnago.
lijepa zena ova safija tj sofija, beogradjanka! ima neki cleopatra factor, definitivno! ah, nece nas pukovnik svasta! djeca su sva prelijepa, posebno aisha i khamis! da vam se aBd i pukovnik pridruzi za bajram, nek ste na sigurnom, kolko-tolko! Libija u srcu, ko nije bio tamo, ne zna kako je ta zemlja bila pojam rahatluka!
zna se, sljedeci je Basar el Asad!
Bas me interesuje ko je iduci Sadam, Gadafi Ben ali........
gadafi nije nista bolji od milosevica.
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
Ovog gadafija treba istrebiti svu familiu
cuj imena: Hanibal :/ ponestalo im inspiracje...
gdje je supruga tu je i gadafi :D ZNAČI ALŽIR :D