Uzdao se u prijatelja
0
Gadafi molio Berlusconija za pomoć
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, sto se fino nasmijah; da je pukovnik molio onu spodobu za pomoc. Sad moze svako pisati sta hoce, ali cinjenice ostaju: Gadaffi je imao toliko para da je mogao birati zemlju u kojoj ce nastaviti zivjeti, a znamo sta je na kraju odabrao. Osim toga njegovi sinovi su ostali takodjer u Libiji i poginuli za svoju zemlju, a mogli su se ispaliti kad su htjeli. To samo govori o velicini tog covjeka i njegovoj spremnosti da pogine za svoju zemlju, a ne da moli ono mučko djubre Berluscconia za bilo sto. Sutra ce vjerovatno biti clanak o tome da je i onog francuskog klempu Sarcozyja moli za nesto.
nato, zapad, UN = pacovi licemjerni svi su mu prijatelji bili pa mu okrenuli ledja i jos ga pljuju sad
Nikad vise necu glasati jer Masonerija i tako radi sta hoce naravno uz pomoc nase elite s pedigreom. SMRT SLOBODNIM ZIDARIMA SLOBODA NARODIMA
Zar kjafiri imaju cast.
DRAGI MOJI, MOLIM VAS OBAVEZNO POGLEDAJTE I PROSIRITE OVO SVJEDOCENJE NOVINARKE, KOJA JE PRISUSTVOVALA DOGADJANJIMA U LIBIJI, KOJA SU NAMA MEDIJI U DRUGOM SVJETLU PLASIRALI!!! http://www.youtube.com/watch?v=RFvpfkUyBqE
Berluskoni p.i.c.k.e.t.i.n.a!!!!
CUJ PISU FRANCUSKI MEDIJI ... TO TI JE ISTO KO DA STE REKLI ... SLAGALI SU DANAS FRANCUZI
svi smo imali prilike glasati za bolju buducnost, 90% glasalo za nacionalne stranke...i sad kao Libijci glupi...bleeeeee...MLADI LJUDI, RODJENI 80-TIH PA NA OVAMO OTIDJITE SAD SVOJIM STARCIMA I OPALIITE IH PO USHIMA JER ZBOG NJIH SAD ISPASTATE!!
I JOS HILJADU DRUGIH NAGRADA??? Bas uman komentar.
mnogi su te izali rahmet ti dusi,al kad su te tvoji izdali kojima si puno dao netreba ni da nas cudi kaku su ti jadovi jedva docekali da udare na tebe
Sve je ovo bila All-ahova volja ,a najvaznije je da je Libija sada slobodna i da je njen narod proslavio oslobodjenje i uvodjenje demokratije i sherijata uz ucenje Ku-ranskih ajeta .
gadafi je svoj narod nazivao pacovima i oni i jesu pacovi al sto su sarajlije pacovi i stakori to nema nigdje
berluskoni karao pa nije stigao procitat pismo ;)
Nagrada za sklapanje braka,ahahahaha,sto raja bajke prica.Moja prijateljica je sklopila brak u Libiji sa Libijcem i osim Libijskog q.urca nije dobila nista drugo.Kao sto rece ovaj iznad ne brinite se vi za Libiju,nego za svoju zemlju koje haman pa nema nikako.
Prosjecan Bosanac je gluplji od prosjecnog Libijca. Nemojte vi ba brinut za Libiju i Libijce, sami su birali kako ce im bit i to je to. Brinite se oko svoje kuce, za koga glasate, sta mislite i sta radite.
Sad vidite kako je nestala Gadafijeva Libija jer je decenijama prkosila zapadu, Iskoristili su pogodan momenat da ga sruše. Isto tako su srušili Jugu jer im je i Tito prkosio, a oni to ne opraštaju. Jedina razlika, Titi nisu mogli opepelit dok je bio živ! Živili drugovi iz boljih vremena Tito i Gadafi!