Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, prejako 😆 Trenutno se proizvodjaci na sajmovima bore ko ce vise paznje privuci novim elektricnim modelima, a ovi blokiraju ulaz. Pametnije bi bilo traziti skoro smanjenje cijena el.automobila, ali hajde.
Licemjerni bez granica
Kad vidite koliko zagadjuju avioni i brodovi, automobili su najmanji problem. A i ti elektricna auta, kad se uzme u obzir kako se litijum eksploatise i preradjuje uopste nisu eco friendly. A i sama struja vecinom dolazi iz termoelektrana i nuklearnih elektrana. Tako da ovi eco teroristi ne znaju sta hoce
Svaka cast ,zato njihova vlast mora da radi po zakonu inace 200.000 je na ulici a ne kao nasi zakrzljali mozgovi ,isprani
Veliki zagadjivaci zraka su avioni pa nek tamo strajkuju .
zato sam ja 12.09. otisao na sajam bili su neki iz amnesty internationala ispred ulaza,konto vidjet golfa 8,uzalud dodjoh i milju potrosih (€)
Svaka cast na protestima ... imaju oni sta da nauce od nas !!! Sve smo zatvorili i pogasili i sada smo jako srecni ... cudi me samo sto se ne proglasimo ekoloskom drzavom ;)
Samo me zanima sa kojim prevoznim sredstvom su dosli na proteste, i u koje ce sjesti kad se zavrse isti i otici kuci. Ispolizitizovana kampanja zelenih u Njemackoj. Utripovali da 80 miliona njemaca moze spasiti planetu na kojoj zivi 3 milijarde.
lokalci pretpostavljam biciklima, ovi koji zive van frankfurta... mozda vozovima?
20.000 besposlicara.
@TrockenbauKvaternik Vidim da nemaš pojma koliko smo mi i sljedeće generacije sjebane ako ne poduzmemo nešto. Temperatura, razina mora se povećava sve više i više zbog našeg nemara, ali hej oni su besposlicari.
20.000 ??????????????????
e ovo su protesti sine ne nas 17 izadje
djaba sve, Juventus ce obezbjediti titulu do 30 kola, a Inter ce se do zadnjeg boriti za ligu prvaka
nek im neko kaze da ucesce automobila u zagadjenju nije ni 2%