Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moderni Fasizam. Ali polako, prevara ce proci.
Upravo se zbog toga u Francuskoj i uvode ovakve mjere. Francuzi su revolucionaran narod i tamo se testiraju granice dokle se moze ici. Sta posvale u Francuskoj podvaliti ce svugdje. Ali to ovi maloumni vakcinasi ne razumiju.
Sami su birali Rotschildovo bankarsko kopile, kleli se u njega, ebo im on mater
I mi smo slicni francuzima,samo imamo olaksice mi nemozemo bez para u kafice a oni zbog propusnica
gooUser1621856328 Kazu jedna od uocenih nuspojava nakon druge doze je da se covjek konstantno smije bez razloga. Evo gledam kod tebe svaki od 400 komentara zavrsava sa ha, ha, ha.
Vakcinisana sam, ali ovakve odluke nisu korektne. Uzas!
Hahah neko ce kad tad progovoriti o ovoj koroni i saznat ce se koju su maglu prodavali narodu, a narod ko narod pohrlio odma na vakcine. Jaooo
Nijedno zlo nikad u povijesti nije pobijedilo... Neće ni ovo makronu
Sve je ovo narod kriv. Sve dok mi sjedimo u kuci i sutimo znaci da nam je dobro. Neka rade sa nas sta god hoce kad smo budale i bojimo se svega ;)
Samo nam zaljepite trakice uz rukav i eto Nacističke Njemačke i Prijedora 1992 u punom sjaju. Stoka fašističko/nacistička. Ja sam se vakcinisao zbog zdravlja (da ne bude da sam antivakser), ali ovo je baš pretjerivanje.
bit ce opet francuska revolucij,viva la france
Stoku u torove..nabiti im brnjice..ima samo da rade i šute! Bogatašima trebaju zdravi, mladi,glupi robovi! Ko ne sluša dobro ga ispendrečiti po leđima!
Macron je obicni fasista, moras biti idiot i ocekivati da ce ti ovo proci. Kao prvo propasce sva ta mjesta j kratkom roku jer nece imati ni blizu zaradu kao prije. Sad pratite malo druge medije, bice zanimljivo kad tek sad Francuzi popizde, jer ce sad jos jaca cenzura pobune biti.
Vecina je valcinisana i podrzava vakcinaciju. Zar vam nije sada demokratija vladavina vecine hahaha. Sta vi nevaksinisani imate nametati vecini svoja stajalista. U 4 zida i cuvaj za sebe. Vecina kaze da morate 😂😂
Nije
Nije „propusnica“ seljo koji je ovo napisao nego covid putivnica ili ti ga knjizica svih tvojih cjepiva. Moras dokazat samo da si cijepljen
Smjesno. Ovo ce propast cim pare iz budzeta pocnu curit.
Au stari kad me vakcinisu i nacipuju za jedno 35 KS vise.Ima da letim.
Nije
Uvođenje fašizma i ukidanje osnovnih ljudskih prava preko vještačkog virusa i plandemije globalista.