Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako treba. Zabraniti. Ako je toliko zele nek se vrate odakle su dosli.
-Bosanka je izmislila modu, svako ce je poznati po hodu. Crna burka po zemlji se vuce, a kad hoda ko kobila tuce.-
Ma kad je vako fin ovaj Omar treba mu \"dadnuti\" bosanski pasoš ako ga već nije dobio
Pazi koja vijest. Šta je rekao neki Omar Bakri koji puše u dupe Al Kaidi
ehehe,samo se vi umotajte pa mrs u malu aziju,kozojebi,mrs zaostali majmuni.
Ovo je samo odgovor na islamsko licemerje. Ne mogu muslimani doci u zapadne zemlje i traziti da svi postuju njihove pusstinjska i zaostala verovanja kad sami ne postuju nista drugo. Znaci po toj logiki stranci kad bi dosli u islamske zemlje mogli bi da hodaju okolo kako hoce pa cak i zene u minicima! Ali ne oni traze da se postuje njih i samo njih i njihovo E PA TO NE IDE I VREME JE DA SE JIM TO JASNO DA DO ZNANJA!!! Nek allah to spreci ako moze! Je.... vas vere vise ovce zaostale!
naravno da se KRISCANI boje pokriveni zena. Kako ceš se bojati zena u mini suknji kad su atraktiven lijepe itd,(jer ne moze svako ni nosit mini suknju), a ove sto se zamotaju samo skrivaju svoju ruznocu (jer od 100% onih koje se pokriju za samo 1% njih se moze reci da i lice na nesto) tako da je opravdan strah od tih pokrivenih, jer ljudi se uvijek placeruznih stvari. Nedo bog da se slucajno odmota na ulici bila bi ko strasilo, mala djeca bi traume dobila.Sto se mene tice ne samo da se trebaju zamotat i preko licea nego i kad sve to urade nek se previju ponovo duz citavok tjela sa jedno 5 metara zavoja i nek samo stave mali otvor da moze slamka proc pomocu koje ce disat.
KRISCANI SE BOJE I SVOJE SJENE,A NE ISLAMA I POKRIVENIH ZENA MUSLIMANKI,CUDNO NIKO SE NE BOJI ZENA U MINI SUKNJAMA....A ZNAM DA IH IMA PRAVO OPASNIH,ALI ETO MINI SUKLNJA SE NE ZABRANJUJE KAO OPASNA,A ZNA SE KOLIKO JE OPASNO JE NOSITI I KOLIKO SE SVE POKAZE I RAZORI FAMILIJA SAMO JEDNOM MINI SDUKNJOM.
..a također bio je jedan od onih koji su pohvalili teroristički napad u SAD-u u septembru 2011. godine. jel to i vi nesto predvidjate?
Islamski propovjednik Omar Bakri upozorio je Francusku ističući kako bi zabrana nošenja burki mogla samo značiti dodatni poticaj Al-Qaidi za njeno djelovanje u toj zemlji.....???????????????????????????????????????