Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mala zemlje, ekonomski,su zaletili na veliki komad torte. niko pare nedaje dzaba. svaki kredit koji su uzeli platice duplo. njemci su svoju ekonomiju gradili 60 godina dok su navedene zemlje zivjele od zemljoradnje ili na slavi starih kolonija.
samo da mi napravimo autoput od njihovih para, pa onda šta god da bude nije važno
Kad vidim SRNA jeza me prođe. Ne znam od kud ovo forsiranje istočnog dijalekta Bosanskog jezika (tkz. srpski jezik) na Bosanskim medijima sa središtem u Sarajevu, pogotovo kod naziva starog kontinenta se to uočava, nije Evropa već Europa.